Vi har samlet en række af informationer, der er relevante, når man enten går på skolen eller ønsker at tilmelde sig en uddannelse. Nedenfor er de oftest stillede spørgsmål, og i menuen kan du finde flere relevante informationer. Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig i receptionen eller i studievejledningen.

Tilmelding

Til den 2-årige HF foregår al tilmelding via Optagelse.dk. Går du i 9. eller 10. klasse, er ansøgningsfristen den 1. marts. Ellers er ansøgningsfristen senest den 31. august.

 

Tilmelding til HF enkeltfag, HF pakker, AVU, FVU og ordblindeundervisning sker ved en personlig samtale med en studievejleder.

 

Ved uddannelsesstart i august vil der være indskrivning i vejledningen i maj, juni og august. Ved uddannelsesstart i januar er der indskrivning i december og januar.

 

På enkelte uddannelser er der løbende optag. Henvend dig hos vores studievejleder for nærmere information.

 

Book tid hos en vejleder     Tilmeld dig på optagelse.dk

Bøger og PC

De nødvendige bøger låner du på skolen, men vi forventer, at du har din egen bærbare pc med til undervisningen. Har du ikke en pc, kan du låne en af skolen. Det koster 500 kroner i depositum at låne en pc. Lån af pc sker ved henvendelse i skolens reception.

 

Du forpligter dig til at tilbagelevere lånte undervisningsmaterialer og er under erstatningsansvar. Afleveres det lånte materiale ikke, vil du blive faktureret materialets indkøbsværdi. (Faktura pålægges gebyr på 100 kr.)

 

 

Anden information

  • Som tilmeldt ved Nordvestsjællands HF & VUC har du adgang til restudy.dk. Her vil du kunne finde visuelle præsentationer af forskellige fags fagområder.
  • Har du en kort, mellemlang eller lang videregående uddannelse, skal du betale fuld pris for faget. Se priser her.
  • Ønsker du at beregne dit gennemsnit, kan du gøre det via denne beregner.
Brug for IT-hjælp
Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til IT. Ring på skolens hovednummer 59 48 03 48, og spørg efter IT. Hvis du har problemer med at logge på Ludus eller Canvas, kan du prøve at skifte dit password. Hvis du er ny kursist, så kan du få information om, hvordan du får adgang nedenfor.
5 kursister sidder ved et bord og taler sammen

Kursistrådet

Sæt dit præg på Nordvestsjællands HF og VUC ved at melde dig ind i kursistrådet eller bruge det som talerør.